“waar passie en professionaliteit natuurlijk samenstromen”

Home

Aanmelding Meander Beroepsopleiding Uitvaartbegeleider

"*" geeft vereiste velden aan

Aanmeldprocedure

Om je aan te melden voor de Beroepsopleiding kun je onderstaand formulier invullen. Wij leiden graag mensen op die willen werken vanuit vanuit de visie van Meander om als gids de naasten te begeleiden. Hiervoor hebben wij een uitgebreide intake procedure die bestaat uit een vragenlijst en een intakegesprek. Na het invullen en het versturen van onderstaand formulier ontvang je een e-mail met daarin een Word-bestand met nog een groot aantal inhoudelijke vragen. Graag ontvangen we dit bestand zo snel mogelijk ingevuld retour. Op basis van jouw CV en de ingevulde vragenlijst beoordelen we jouw aanmelding. Als wij je schriftelijke intake positief beoordelen, ontvangt je een uitnodiging voor een intakegesprek waarin we van weerskanten kunnen beoordelen of jij past bij onze opleiding.

Wachtlijst

Inmiddels is de septembergroep 2024 vol en hanteren we een wachtlijst. Als je je inschrijft voor wachtlijst in september en je wordt, na toelating, niet geplaatst in september, dan is er in ieder geval een plek voor je in januari 2025 (vrijdag vaste lesdag) of september 2025 (dinsdag vaste lesdag). Ook kun je je direct aanmelden voor de opleiding die start in januari 2025.

Start opleiding

Wanneer wil je starten met de Meander Beroepsopleiding tot uitvaartbegeleider?
Ben je nog niet bij een oriëntatiedag geweest? Dan raden we je aan om vóór het intakegesprek nog een oriëntatiedag mee te maken.
DD dash MM dash JJJJ

Als je aanmelding als voldoende wordt beoordeeld, nodigen wij je graag uit voor een persoonlijk intakegesprek in Amersfoort.

Welke dagen ben jij beschikbaar voor een intakegesprek?*

Persoonsgegevens

Naam*
Adres*
Max. bestandsgrootte: 6 GB.
Max. bestandsgrootte: 6 GB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.